Vacature gedragsdeskundige

Standplaats: Amsterdam| Aantal uur: 08-12 | Niveau: WO

Ben jij een nieuwsgierige en objectieve gedragsdeskundige? Denk jij buiten de kaders? En ben jij op zoek naar een veelzijdige rol? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen

Als gedragsdeskundige bij MEE Amstel en Zaan, ben je gericht op laagdrempelige vraagverheldering en beeldvorming.  Je voert gesprekken met ouders, kinderen, volwassenen en/of hun netwerk. Je observeert, draagt bij aan diagnostisch onderzoek, je analyseert en adviseert. Je hebt een consulterende functie voor interne en externe professionals. Je vindt het een uitdaging om mensen te motiveren, om je aan te passen aan de communicatie en de verschillende achtergronden en beperkingen van cliënten. Daarbij ben je zelfstandig en kan je goed schakelen binnen de verschillende aspecten van het werk.

Het is een zelfstandige functie met veel vrijheid. Je standplaats is Amsterdam, jouw inzet is flexibel binnen de regio MEE Amstel en Zaan. Binnen MEE Amstel en Zaan, ben je werkzaam in een team met 4 gedragsdeskundigen. Het is een hecht en betrokken team. Elke 6 weken kom je bij elkaar voor uitwisseling casuïstiek en werkoverleg, met als doel om van elkaar te leren en elkaar scherp te houden.

Enthousiast? Lees dan snel verder!

Wat breng jij MEE

Levenservaring en mensenkennis. Je bent onafhankelijk en kijkt met een open visie naar de mens.  Daarnaast beschik je over sterke en tactische communicatieve vaardigheden. Je haalt plezier uit het uitvoeren van onderzoek, je maakt een vertaalslag waarbij de cliënt inzicht krijgt in zijn proces en adviseert op welke wijze de cliënt deze kan toepassen.

Verder vragen wij:

 • Een relevante afgeronde WO opleiding, Psychologie of Orthopedagogiek;
 • Een diagnostiekaantekening;
 • Kennis en werkervaring met beeldvormend en/of screenend onderzoek;
 • Affiniteit met de doelgroep 0-100 jaar;
 • Een registratie als professional via SKJ of voldoende ervaring om je te registreren.

Wat biedt MEE

MEE investeert in zijn mensen. Training & ontwikkeling is een vast gegeven. Onder andere 3 keer per jaar organiseren wij MEE-dagen waarbij inhoud, training en kennis delen centraal staat. Daarnaast krijg je bij MEE ook echt de kans om nieuwe ideeën te ontwikkelen en te ontplooien. Je krijgt ruimte en support om jezelf te ontwikkelen.

Verder bieden wij:

 • Vrijheid en zelfstandigheid;
 • Een salaris tussen €3.289,- en €4.799,- bruto per maand ( per 01-06-2021) o.b.v. 36 uur conform CAO VGN, FWG 60, 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Een goede reiskostenregeling;
 • Een laptop en mobiele telefoon;
 • 144 wettelijke vakantie uren en 57 persoonlijk budget levensfase uren o.b.v. 36 uur;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid tot thuiswerken.

Wie is MEE

MEE maakt meedoen mogelijk. Ons ideaal is een samenleving waarin iedereen meedoet. MEE ondersteunt mensen met een beperking, bijvoorbeeld een verstandelijke, lichamelijke, psychische, chronische ziekte of een vorm van autisme. MEE heeft jarenlange ervaring in het versterken van de eigen kracht van mensen en hun netwerk.

Iedereen in Nederland heeft wettelijk recht op onafhankelijke cliëntondersteuning. MEE vindt het daarin belangrijk om echt naast de cliënt/ouders/mantelzorgers te staan. Een persoonlijke en praktische aanpak staat hierin centraal.

Je vindt ons in sociale wijkteams, loketten of de sociale basis binnen gemeentes. Onze professionals hebben afhankelijk van hun specialisme een ondersteunings-, hulpverlenings- of regisseursfunctie.

Als werkgever biedt MEE de mogelijkheid om vanuit eigen inzicht en vrijheid te werken. MEE staat voor deskundigheid, creativiteit, onafhankelijkheid en ondernemerschap. Wij investeren in kennis, hebben jaren lang ervaring  en stellen de mens centraal. Daarin richten we ons niet alleen op de kwetsbare medemens maar ook op jou!

Enthousiast? Solliciteer dan nu

Stuur jouw sollicitatie o.v.v. vacaturenummer 07-21 MEE-AZ naar sollicitatie@meer-groep.nl.

Wil je meer informatie of heb je een vraag over deze vacature. Neem contact op met onze HR Adviseur Sisca de Wit s.de.wit@meer-groep.nl  op 06-14579911 of met onze teamleider Tanja Kool t.kool@mee-az of op 06-81515511

Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), maakt onderdeel uit van de procedure.

 

Trefwoorden: WO, gedragswetenschapper, psychologie, orthopedagogiek, welzijn, sociaal