Vacature Cliëntondersteuners Wlz

Ontwikkel jij jezelf bij MEE tot WLZ expert?

Wil je een cliënt met een beperking, zijn/ haar familie of netwerk ondersteunen bij het zoeken naar passende zorg en begeleiding? Dan is dit een baan voor jou! Je geeft informatie over alle mogelijkheden en ondersteunt daar waar nodig.

Het kan gaan over van alles, zoals begeleid wonen, ambulante begeleiding, naschoolse opvang, logeren, PGB versus ZIN, passende zorg thuis, verblijf in een verpleeghuis en persoonlijke verzorging. Het kan ook zo zijn dat er al ondersteuning is vanuit de Wet Langdurige Zorg voor je cliënt, maar dat dit niet aansluit of onvoldoende is. Dan kunnen we ondersteunen in een bemiddelingstraject of bijvoorbeeld bij het aanvragen van andere indicatie.

Zo is ieder traject weer anders. Onze doelgroep is zeer breed en beslaat alle leeftijden en (bijna) alle beperkingen, mits er een Wlz indicatie is.

In verband met uitbreiding van ons ambitieuze, gezellige, hechte, hardwerkende team zijn we op zoek naar vrolijke en gedreven

Cliëntondersteuners Team Wlz
(24-36 uur per week)

Als cliëntondersteuner in het Wlz team moet je aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • je bent geregistreerd (of kunt je registreren) als cliëntondersteuner (zie www.registerplein.nl) en/of je bent SKJ geregistreerd (harde eis); 
  • je hebt een afgeronde HBO opleiding bij voorkeur MWD/Social Work/SPH; 
  • je hebt kennis en inzicht in de gevolgen van het hebben van een beperking en kunt dit ook overbrengen aan anderen; 
  • je hebt al dan niet werkervaring als cliëntondersteuner. Relevante werkervaring is een pré, maar geen vereiste. Binnen het Wlz team kunnen wij ook heel goed mensen gebruiken die zich willen ontwikkelen als cliëntondersteuner.

Salaris en arbeidsvoorwaarden

De CAO Gehandicaptenzorg is van toepassing. Het salaris voor deze functie ligt tussen € 2345,- en € 3505,- bruto o.b.v. 36 uur (FWG 50).

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer weten over de functie?
Bel Anja Bakker (teamleider) 06-41421645 /020-5127272
of mail naar
a.bakker@meeaz.nl

Sollicitaties (CV en motivatiebrief) kunnen o.v.v. Cliëntondersteuner team Wlz gestuurd worden naar sollicitatie@meer-groep.nl