Vacature Accounthouder Arbeid

MEE staat voor een samenleving waarin iedereen ertoe doet en naar eigen vermogen een volwaardig leven kan leiden.

Onze professionals en ervaringsdeskundigen ondersteunen kwetsbare mensen en in het bijzonder mensen met een beperking bij het versterken van de eigen kracht en regie. Zij krijgen daarmee grip op hun leven, kunnen meedoen aan het gewone leven en leveren een bijdrage aan onze samenleving.

Deelname aan arbeid – betaald of onbetaald – is een manier waarop mensen met een beperking een meer vanzelfsprekende plaats in de samenleving krijgen. Arbeidsparticipatie van mensen met een beperking krijgt landelijk meer aandacht en is zelfs in de wet verankerd. De MEEr-groep heeft als ambitie om de komende drie jaar (2019-2021) minimaal 500 mensen met een beperking toe te leiden naar werk, al of niet betaald, direct of via een andere organisatie of instantie, of om er voor te zorgen dat zij hun werk kunnen blijven uitvoeren.

Om deze ambitie waar te maken zoeken wij een:

Accounthouder Arbeid

(32 uur per week)

voor de regio MEE Amstel en Zaan en MEE Utrecht- Gooi & Vecht

De accounthouder Arbeid is verantwoordelijk voor de actieve werving van nieuwe potentiële werkgevers en re-integratieopdrachten, het bijbehorende relatiebeheer, de zorgvuldige plaatsing van cliënten op vacatures (matchmaker) en daarnaast levert hij/ zij ook in bijdrage aan de deskundigheidsbevordering van de cliëntondersteuners en werkgevers op het gebied van arbeid. Dit alles doet hij/ zij samen met de cliëntondersteuners en de integrale arbeidscoaches van MEE.

Hiervoor is het reeds ingezette beleid van MEE omtrent arbeid het uitgangspunt.

Wij zijn op zoek naar een professional die zich herkent in het volgende:

  • Je hebt werkervaring in het bemiddelen van mensen op de arbeidsmarkt, acquisitie en het opbouwen en onderhouden van een relatienetwerk zowel in profit als non-profit.
  • Je bent een echte verbinder, je weet hoe je de vraag van de opdrachtgever (o.a. vacatures, 1e spoor trajecten, 2e spoor trajecten) met behulp van cliëntondersteuners en integrale arbeidscoaches kan vervullen.
  • Je bent organisatiesensitief
  • Je bent expert op het gebied van arbeid voor mensen met een beperking en deelt graag je kennis.
  • Je hebt aantoonbare affiniteit met de missie van MEE op (arbeids)participatie van mensen met een beperking.
  • Je hebt zin om in een betrokken organisatie arbeid meer dan vanzelfsprekend te laten zijn waarbij je anderen kunt overtuigen van het belang van arbeid.
  • Je hebt een enthousiaste, creatieve ondernemersgeest en denkt in kansen en mogelijkheden.
  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding.

Wij bieden

In eerste instantie bieden wij een jaarcontract.

De CAO Gehandicaptenzorg is van toepassing. Het salaris voor deze functie ligt tussen €2675,- en

€3948,- bruto o.b.v. 36 uur (FWG 55). Eindejaarsuitkering 7,05%

Informatie

Nadere informatie over deze vacature kun je opvragen bij Willem Hagen (portefeuillehouder Arbeid/ regiomanager) 06-53797302.

Sluitingsdatum: 22 mei 2019

Gesprekken 1e ronde: 29 mei in de middag

Gesprekken 2e ronde: 11 juni in de middag

Sollicitaties (CV en motivatiebrief) kunnen o.v.v. Accounthouder Arbeid gestuurd worden naar sollicitatie@meer-groep.nl

Deze vacature is gelijktijdig intern en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang.