Ontwikkelen

MEE investeert ook in jouw persoonlijke groei. Wij vinden het belangrijk dat jij je als medewerker van MEE blijft ontwikkelen. Je houdt daarom je kennis op peil en breidt je competenties verder uit.

Training & ontwikkeling is een vast gegeven in jouw loopbaan bij ons. Zo organiseren wij 3 keer per jaar MEE-dagen waarbij inhoud, training en kennis delen centraal staat. Je krijgt ook je eigen opleidingsbudget.

Bij MEE heb je ook echt de kans en de ruimte om nieuwe ideeën te ontwikkelen en te ontplooien. Hierin wordt je ondersteund. Je hebt zo invloed op de manier waarop jouw rol zich ontwikkelt in de toekomst.

Ook zijn er volop mogelijkheden om jezelf in de breedte te ontwikkelen. Je kunt bijvoorbeeld als sociaal werker 18+ overstappen naar de doelgroep multiproblematiek. Waarbij je te maken krijgt met zwaardere problematiek binnen onze cliëntgroepen. Of je ontwikkelt jezelf als expert autisme binnen je huidige rol. Kortom, er zijn volop mogelijkheden binnen MEE op jezelf te blijven uitdagen.