Start uitzendingen Kitchen Impossible 29 november 2017

06 december 2017

Woensdagavond 29 november om 20:30 uur is het zover. De start van een nieuwe serie Kitchen Impossible. Op NET5 word je de komende weken meegenomen in de ontwikkelingen van de nieuwe brigade van chefkok Robert Kranenborg en zijn souschef Mounir. De presentatie ligt dit jaar in handen van Nicolette van Dam.  

Wat mag je verwachten in de eerste aflevering?

Natuurlijk de kennismaking met de deelnemers maar ook de opdracht die Kranenborg voor ze formuleert; samen leren, samen optrekken en elkaar samen helpen om het beste uit jezelf te halen. Iedere deelnemer in zijn of haar eigen tempo en rekening houdend met ieders vermogen en talent. Kranenborg weet hoe je met het enthousiasme en motivatie van de deelnemers grote dingen kunt bereiken. En dat de lat hoog ligt, zien we direct in de eerste aflevering.

De makers proberen dit jaar de impact en aandacht die de serie gaat opleveren te vertalen naar een voor werkgevers aantrekkelijke boodschap die luidt dat participatie en inclusie een opdracht is voor ons allemaal en ook voor bedrijven veel voorspelbare (en soms onverwachte) voordelen oplevert.

Als een bedrijf meer wil weten over de voordelen en zicht wil krijgen op waar die voordelen zich in hun organisatie bevinden, kunnen ze kennismaken met MEE via www.meewerkgevers.nl Ze kunnen daar een afspraak maken met MEE. 

Een aantal mensen heeft de eerste aflevering al gezien en de reacties zijn geweldig. Het is mooie, integere en soms hilarische televisie. Het levert je gegarandeerd een grote glimlach op. Een glimlach die ook op het gezicht van een ondernemer staat als hij samen met MEE en met al onze mensen inhoud en vorm geeft aan een inclusieve samenleving.

Kijken dus!