Mantelzorg consulent

Standplaats: Amstelland | Aantal uur: 32 | Niveau: HBO |  per 01-07-2021

Mantelzorg & Meer is dé mantelzorgondersteuner in regio Amstelland en Haarlemmermeer.

Ons team van mantelzorgconsulenten, mantelzorgmakelaars en coördinatoren vrijwilligers zet zich in om mantelzorgers de beste ondersteuning op maat te geven. Wij willen het team versterken met een mantelzorg consulent. Mantelzorg & Meer heeft twee kantoren, één in Amstelveen en één in Hoofddorp. Je functie voer je uit op locatie Amstelveen.

Jouw aandachtsgebied

Als Mantelzorgconsulent bied je mantelzorgers passende ondersteuning. Dit doe je individueel, in familieverband en in groepen. Je verzorgt informatiebijeenkomsten, cursussen en begeleidt gespreksgroepen. Je geeft presentaties waardoor mantelzorgers inzicht, handvatten en tips krijgen over verschillende ziektebeelden.

Jouw kwaliteiten

Je bent een stabiele professional: doortastend, goed in verbinden en netwerken, bent in staat zelfstandig te werken, bent proactief, werkt gestructureerd, en je bent innovatief. Je hebt doorzettingsvermogen en energie om in deze functie het beste uit jezelf te halen. Je bent digi-kundig en je hebt veel affiniteit met het geven van trainingen of cursussen. Binnen het team waar jij onderdeel van uit gaat maken heb je een actieve bijdrage en inbreng. Je bent betrokken bij je collega’s en draagt bij aan een positieve werksfeer. Zowel mondeling als schriftelijk druk je jezelf prima uit. Kortom, wij zijn op zoek naar een deskundige en enthousiaste professional die het leuk vindt om op diverse manieren ondersteuning te bieden aan mantelzorgers.

Wat breng je Mantelzorg & Meer

● Een afgeronde HBO opleiding bij voorkeur verpleegkunde, of een zorg gerelateerde studie

● Brede kennis over verschillende doelgroepen waar Mantelzorg & Meer aanbod voor biedt

● Een positieve instelling én doorzettingsvermogen

● Stevig in je schoenen staan

● Ervaring in het geven van trainingen en cursussen

● De vaardigheden om zelfstandig projecten op touw te zetten

● Je kunt goed met de computer overweg en leert snel met nieuwe systemen om te gaan

● Je bent bereid op flexibele werktijden te werken  i.vm. avond trainingen en cursussen

● In het bezit van een rijbewijs en auto

Wij bieden

● Een dienstverband van 32 uur per week voor 1 jaar, met de intentie om dit dienstverband bij goede prestaties te verlengen  

● Salaris FWG 50 CAO Gehandicaptenzorg ( vanaf 01-06-2021 minimaal 2.501,- en maximaal 3.738,-), 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering

● Vrijheid en zelfstandigheid

● Een goede reiskostenregeling

● Een laptop en mobiele telefoon

● 144 wettelijke vakantie uren en 57 persoonlijk budget levensfase uren o.b.v 36 uur

Enthousiast? Solliciteer dan nu!

Stuur jouw sollicitatie o.v.v. vacaturenummer M&M 01-2021 naar sollicitatie@meer-groep.nl.

Wil je meer informatie of heb je een vraag over deze vacature. Neem dan contact op met Anne Ehrenhard, teamleider | 0623 38 58 67 | aehrenhard@mantelzorgenmeer.nl  (aanwezig op di, wo, do en vr)  of Sisca de Wit, HR Adviseur | 0614 57 99 11| s.de.wit@meer-groep.nl (aanwezig op di, wo, do en vr)

Een verklaring omtrent gedrag (VOG),maakt deel uit van deze procedure.