Beweegcoach

 

De beweegcoaches van MEE Amstel en Zaan begeleiden mensen bij het vinden en behouden van een passende en toegankelijke sport- of beweegplek. Ze ondersteunen mensen  met overgewicht en/of een lichamelijke, verstandelijke of psychische beperking. De ondersteuning wordt individueel en in groepsverband aangeboden.

De beweegcoach kan daarnaast ook sportaanbieders ondersteunen bij het opzetten of aanpassen van activiteiten voor mensen met een bijzondere sportvraag.

Op dit moment zijn vanuit MEE Amstel en Zaan beweegcoaches actief in:

  • Amsterdam Oost
  • Amsterdam Nieuw West
  • Uithoorn

Hoe gaan we te werk

De beweegcoach bespreekt met de deelnemer de interesses en mogelijkheden op sportgebied. Aansluitend zoeken ze samen naar een passende sport- of beweegplek in de buurt. Indien nodig gaat de beweegcoach een keer mee naar de sportplek. De beweegcoach houdt gedurende een jaar contact met de deelnemer om te horen hoe het gaat en om hem/haar te motiveren om te blijven sporten.

“Sinds ik ben gaan sporten voel ik me veel blijer. Ik heb leuke mensen ontmoet bij het sporten en voel me beter”

Interesse en contact

Ben je geïnteresseerd in de ondersteuning van de beweegcoaches? Neem dan contact op met

Woon of werk je in een ander stadsdeel of plaats en ben je geïnteresseerd in de ondersteuning van een beweegcoach? Neem dan contact op met Geraldine de Visser, g.de.visser@meeaz.nl of 06 – 148 78 178.

 

Deel deze pagina

Contact

Hechmi Souguir

Teamleider Trainingen & Projecten

Neem contact op met Hechmi Souguir

06-14874433 h.souguir@meeaz.nl

Stel een vraag aan MEE Amstel en Zaan

Contactformulier