Online informatiebijeenkomst over Social media en (moeilijk lerende) pubers

De puberteit is een boeiende periode. De puberteit van pubers die moeilijk leren vraagt soms net wat extra’s van u als ouder. De meeste pubers brengen veel tijd door op Social media. Wat doen ze online en wat vinden ze daar? Wat zijn de voordelen en wat zijn gevaren?

In de online informatiebijeenkomst over Social media en (moeilijk lerende) pubers gaan we samen met ouders op zoek naar antwoorden.

Welke onderwerpen komen voorbij?

We organiseren een informatiebijeenkomst over social media, omdat hier in de praktijk veel vragen over zijn. Onderwerpen die besproken worden:

▪         Welke social media zijn populair bij jongeren?

▪         Veiligheid

▪         Online pesten

▪         Hoe blijf je in verbinding met je puber?

▪         Waar kun je op letten?

Voor wie en wanneer?

Speciaal voor ouders van moeilijk lerende kinderen in de puberleeftijd. We houden een online bijeenkomst op dinsdag 2 juni, inloop 19.30 en de bijeenkomst is van 20.00 -21.00 uur.

Hoe gaan we het doen?

We gaan de bijeenkomst doen via ZOOM! Dit is een online programma waar je met meerdere mensen tegelijk een groepsgesprek kunt hebben. Belangrijk is wel dat je een camera op jouw laptop/computer hebt. Als je niet via een computer/laptop kan deelnemen, dan kan dit ook via een smartphone. Na aanmelden krijg je een sms gestuurd met de link zodat je kan aansluiten.

Kosten

Er zijn geen kosten aan deze bijeenkomst verbonden.

Aanmelden en meer informatie

Neem contact op met Ingrid de Ruiter | T 0642 58 73 19| cursus@meeaz.nl.