Brusjesgroep in Edam-Volendam

Ben jij een broer of zus (een brus) van iemand met een beperking, is je vader of moeder altijd ziek of heeft iemand binnen het gezin een handicap of psychische problemen? Dan is de Brusjesgroep iets voor jou!

Het is namelijk lang niet altijd makkelijk voor kinderen om op te groeien in een gezin met een broer, zus of ouder met een beperking. Brussen kunnen bijvoorbeeld het gevoel krijgen dat zij minder aandacht krijgen of dat hun broer of zus veel meer mag.

Tijdens de bijeenkomsten ontmoeten brussen elkaar. Door middel van spel en creativiteit kunnen brussen ervaringen uitwisselen en met elkaar in gesprek gaan over voor hun belangrijke thema’s.

De Brusjesgroep bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. De bijeenkomsten starten om 15:00 uur en vinden plaats op het Centrum voor Jeugd en Gezin aan de Wieringenlaan 1a te Volendam. Bij voldoende aanmeldingen zal de Brusjesgroep op 21 maart 2019 van start gaan.

Meer informatie of aanmelden? Kijk dan op de website van het Centrum voor Jeugd en Gezin: https://www.cjgedamvolendam.nl/brusjesgroep of mail naar cjg@edam-volendam.nl .