Supporters voor Supporters

FC Volendam

Deelnemers met een afstand tot de arbeidsmarkt doen zes maanden lang, twee dagen in de week, werkervaring op bij een bedrijf dat lid is van de businessclub van Betaald Voetbal Organisatie (BVO) FC Volendam (of IBEV/PRO). Daarnaast komen de jongeren één keer per twee weken bij de club om te praten over hun praktijkervaringen en te werken aan een persoonlijk leerplan. Ook kunnen ze gebruik maken van de sportfaciliteiten van de club. Dit project is ook al enige tijd actief en succesvol bij AZ en Telstar.  

logo-volendamDoel

Deelnemers via werkervaring door laten stromen naar een re-integratietraject, opleiding of betaalde baan.

Visie en missie MEE

Vanuit de visie en missie van MEE geven wij kwetsbare deelnemers, die een beperkingen of belemmering hebben, met een uitkering (Wajong, Participatiewet/Wwb),  kansen en perspectief om via werkervaring te werken aan hun persoonlijke ontwikkeling én om hun talent te ontwikkelen. Draagvlak en betrokkenheid binnen bedrijven is essentieel in het behalen van succes. De ondersteuning is gericht op sociale activering, MEE is geen re-integratiebedrijf, commercieel bedrijf of zorgaanbieder.

Doelgroep

Kwetsbare burgers met een afstand tot de arbeidsmarkt, die gemotiveerd zijn om weer aan de slag te gaan.

Samenwerkingspartners

Gemeenten uit de regio Waterland, UWV Werkbedrijf, Stichting Vrienden MEE, ActiefTalent, MEE & de Wering en MEE Amstel & Zaan.

Start is op 17 mei

Meer informatie

Heb je interesse?

Zowel deelnemers die een uitkering ontvangen als bedrijven die plaats bieden, kunnen zich aanmelden

Meld je aan!

Meer informatie?

john-van-oord-klein

John van den Oord

jvdoord@meenwh.nl
06 – 39 110 588

Stuur een mail!